Fresh Food to Go

To GoV

oor als je geen zin hebt om zelf te koken, uitgekeken bent op de gebruikelijke (vaak ongezonde) afhaalmogelijkheden en ideaal als je door een druk bestaan niet toekomt aan gezond koken.

Maaltijden met gezonde ingrediënten

Als traiteur én inspirator met een gezonde missie maakt Herbs&Spices gezonde voeding graag praktisch en laagdrempelig. Wij doen dit onder andere met ons gezonde afhaalalternatief. Iedere week stellen wij een nieuw menu samen en bedenken lekkere recepten met verse ingrediënten. De hoeveelheden meten wij voor je af en wij zorgen voor de juiste balans in de benodigde voedingsstoffen. Wij gebruiken zoveel mogelijk onbewerkte producten en selecteren ingrediënten met de hoogste voedingswaarden. Oftewel: verantwoord én lekker eten waar je lichaam blij van wordt!

Aandacht voor mens, dier en milieu

Wij werken het liefst met onbespoten groenten en fruit en koken met de seizoenen mee. Veel van de ingrediënten kopen wij lokaal in. Bij boeren en producenten waar we een band mee hebben opgebouwd. Zo weten we precies wat de afkomst is van de producten. Wij hechten waarde aan vrije uitloop en diervriendelijk produceren. En een goed milieu is ons dierbaar, zo gebruiken we bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal, koken we op groene energie en doordat de hoeveelheden zijn afgemeten wordt er minder voedsel weggegooid.

Iedere week een nieuw menu

Iedere week bedenken wij nieuwe gerechten, van maaltijdsoepen en vegetarische maaltijden tot heerlijke vlees- en visgerechten. Altijd verantwoord, altijd verrassend! Zo heb je iedere week de keuze uit verschillende maaltijden die je vooraf kunt bestellen en ophalen op het gewenste tijdstip. Hierdoor houd jij tijd over, geniet je van heerlijke maaltijden en voed je je lichaam optimaal.