Catering

Catering
E

r is steeds vaker vraag naar een alternatief op de klassieke catering: ‘gezonde catering op maat’. Ook wordt er meer waarde gehecht aan verantwoorde opties en duurzaamheid. Voor ons is dit een mooie kans om onze missie verder vorm te geven. Met cateringopdrachten kunnen wij nog meer mensen lekker en gezond laten eten.

Catering op maat

Het team van Herbs&Spices staat met passie klaar om jouw catering op maat te verzorgen. In overleg kijken wij graag naar de mogelijkheden, zodat onze service perfect aansluit op jouw wensen. Heb je iets te vieren? Een zakelijk event? Een BBQ? Of is er gewoon een reden om (h)eerlijk te genieten? Wij zorgen voor een passend antwoord. Of het nu gaat om een kleine of een grote groep, een klein of groot budget: met onze catering gaan jouw gasten met een ‘wauw-gevoel’ de deur uit.

Vers en met aandacht

Alle gerechten worden vers bereid, daarom horen wij graag minimaal 3 dagen van te voren (om er zeker van te zijn dat we lokaal in kunnen kopen) voor hoeveel personen wij de catering mogen verzorgen. Ook vernemen wij graag of er mensen aanwezig zullen zijn met een voedselallergie of -intolerantie, zodat wij voor een passend alternatief kunnen zorgen. In overleg dragen wij zorg voor de levering van de gerechten, verzorgen wij de aankleding en zijn wij indien gewenst zelf aanwezig.