Healthy Bakery

Healthy Bakery
I

n onze healthy bakery draait alles om baksels waarvan je heerlijk kunt genieten en die tegelijkertijd goed voor je zijn. Van een verrassend ontbijtje met granola of een plak ‘berry nice breakfast’, een voedzame lunch met een plak fruitig haverbrood of bananenbrood tot een lekkere energie- of notenreep als snack en een punt appeltaart voor bij de koffie.

Healthy Goodies

Wij geloven dat kwaliteit van leven begint bij juiste voeding. Onze healthy goodies zijn een ideale manier om je lichaam te voeden, zodat je goed kunt functioneren en lekker in je vel zit. En geniet je natuurlijk heerlijk van deze “not guilty pleasures”.

Zelf ontwikkeld en bereid

Alle healthy bakery producten worden volledig ontwikkeld en bereid in eigen huis. Zo weten we precies wat er in zit en blijven we net zo lang doorontwikkelen tot we helemaal tevreden zijn over de samenstelling en smaak. Met passie ontwikkelen wij deze producten zonder gebruik te maken van geraffineerde suikers. Wij zoeten alleen met natuurlijke zoetstoffen met een lage glycemische index, werken met volkoren producten en selecteren ingrediënten die een hoge voedingswaarde hebben. Oftewel; niet vullen maar voeden!