Herbs & Spices Box

H&S Box
W

ekelijks verrassende, (h)eerlijke en gezonde gerechten en lekkernijen.
Jij kiest de box die het beste bij jou past.
Wij doen de boodschappen, bereiden alles vers en bezorgen het ook nog aan je deur.

Afwisselend en smaakvol weekmenu

Iedere week ontwikkelen wij een smaakvol nieuw menu (van ontbijt tot avondmaal en alles daartussen), selecteren de beste ingrediënten met hoge voedingswaarden, bereiden alles vers en bezorgen het tot aan je voordeur. Met de Herbs&Spices Box nemen wij alle zorgen voor je uit handen, zodat je direct kunt eten. De hoeveelheden meten we voor je af en we zorgen voor de juiste balans in de benodigde voedingsstoffen. Wij gebruiken lokale en seizoensgebonden ingrediënten en hechten waarde aan diervriendelijk geproduceerde producten. De box zelf, alle disposables die er in zitten en zelfs de sticker op de box zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Is alles op, dan kan dit dus allemaal bij het GFT-afval. Lekker voor jou, fijn voor het milieu!

3 verschillende boxen

Healthy Fresh Box
Wil je graag de gehele dag voorzien zijn van gezonde voeding, dan is de Healthy Fresh Box iets voor jou. Deze wekelijks wisselende box voorziet 1 persoon voor 3 dagen van ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondmaaltijd. Bespaar tijd én geef je lichaam de juiste boost om fit en vrolijk de dag door te komen!

Healthy Meal Box
Met de Healthy Meal Box ben je 3 dagen verzekerd van lekkere én gezonde avondmaaltijden voor 2 personen. Wekelijks bedenken wij verrassende nieuwe gerechten en geven je een smaakbeleving van uit eten gaan. Geniet van de variatie en alle extra tijd die jullie besparen.

Healthy Family Meal Box
De Healthy Family Box voorziet je hele gezin 3 dagen van lekkere én gezonde avondmaaltijden. Een uitkomst voor gezinnen met kinderen en een druk bestaan. Wekelijks stellen wij een nieuw menu samen. Waarin we rekening houden met de smaakvoorkeuren van kinderen, zodat ook zij dolgraag hun bordje leeg eten.


Waarom kies je voor de Herbs&Spices Box?

 • gezond, vers en barstensvol voedingsstoffen
 • lokale en seizoensgebonden ingrediënten
 • verrassende en afwisselende gerechten
 • smaakbeleving van uit eten gaan
 • bespaar tijd, wij doen de boodschappen en koken voor je
 • geen abonnementsvorm, je zit nergens aan vast
 • minder voedselverspilling
 • bestaat volledig uit biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal

Hoe werkt het?

 • kies zelf de Herbs&Spices Box die het beste bij jou past
 • wij bezorgen je box gratis bij je thuis op maandag en/of donderdag tussen 19.00 en 21.00 uur (in een straal van 10km rondom Alphen NB)
 • geniet van de heerlijke smaken, de extra tijd die je over houdt en ervaar de positieve gezondheidseffecten van onze verantwoorde voeding


Waar bezorgen we?

De Herbs&Spices box wordt bezorgd in een straal van 10 kilometer rondom Alphen NB. Binnen deze straal vallen plaatsten als Chaam, Ulicoten, Gilze, Riel, Goirle, Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. Via Google Maps hieronder kun je berekenen of wij ook bij jou kunnen bezorgen. Klik daarvoor op ‘meer opties’ en vul je adres in.