Disclaimer

Disclaimer
D

eze website is gemaakt met als doel mensen te inspireren, van informatie te voorzien en onze producten in de markt te zetten. De informatie op deze website is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose. Voor specifieke informatie over een persoonlijk gezondheidsvraagstuk is ons devies altijd een (medisch) specialist te raadplegen. De informatie op deze website bevat uitsluitend algemene handvatten voor een gezond voedingspatroon.

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van herbsandspices.nl. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoek aan herbsandspices.nl en/of het gebruik van de informatie op deze website, in welke vorm dan ook. Ook niet als gevolg van het koken van de recepten die wij op de website publiceren. We hebben deze website met de grootst mogelijke zorg samengesteld, desondanks kunnen onjuistheden of onvolledigheden voorkomen. Voor eventuele verbeteringen van de gepubliceerde informatie houden wij ons graag aanbevolen. Zie onze website niet als een persoonlijk advies maar als een hulpmiddel in algemene zin.

De inhoud van herbsandspices.nl is door onszelf samengesteld, de teksten hebben wij zelf geschreven en de foto’s zelf gemaakt of in opdracht laten maken. Het misbruiken of gebruiken van onze foto’s of teksten is wettelijk niet toegestaan. Als je vooraf toestemming hebt gevraagd is het toegestaan om deze foto’s te gebruiken, mits je een duidelijke link plaatst naar herbsandspices.nl.

Copyright © 2022 | www.herbsandspices.nl | All Rights Reserved.