ons team

‘By H&S’Cindy

Healthy chef

Cindy is een ochtend-, middag- én avondmens; niet voor niets noemt ze zichzelf een 'blij ei'. Healthy food toegankelijk en aantrekkelijk op de kaart zetten; dat is haar passie. Samen met haar mini-helden. Cindy's motto: 'when the going gets tough, the tough gets going!'.

Jurrian

Healthy inspirator

Jurrian heeft een passie voor gezonde voeding, doet aan cross-fit en houdt van BBQ. Hij is gek op reizen en mooie wijn-spijs combinaties. Bij Herbs&Spices regelt hij veel achter de schermen en zet zich in om het bedrijf zo duurzaam mogelijk te maken.

Fanny

Healthy baker

Onze healthy baker is ook gewichtsconsulente en coach, bakliefhebber en maakt geweldige food pics. Een echte duizendpoot dus. Ze houdt van de natuur, wandelt graag en is een echt familiemens. Als ontbijt maakt ze graag healthy smoothies.

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn op zoek naar nieuwe mensen voor diverse functies.
Informeer naar de mogelijkheden:

Cindy 06 488 967 89
Jurrian 06 520 528 86
mail@herbsandspices.nl

Lotte

Healthy inspirator

Lotte fietst graag, houdt van nieuwe uitdagingen en is erg dol op de Herbs&Spices pasteitjes. Ze draait haar hand niet om voor werken tijdens een grote catering klus. Met haar collega's knalt ze in de keuken! En een onmisbare kracht, met haar organiserend vermogen.

Karlijn

Healthy inspirator

Karlijn houdt van sporten en bewegen, eet graag sushi en speelt piano. Ze gaat graag naar Frankrijk, kijkt naar Expeditie Robinson en houdt van de lente. Op het gebied van food wordt ze blij van een zelfgemaakte ijskoffie of... haar favoriete dish ever; vegan curry.

Zen

Healthy inspirator

Zen is in zijn vrije tijd freerunner en gamer en houdt van Indisch tafelen. Het werk bij Herbs&Spices maakt hem vrolijk door de mensen die er werken en de gedachte dat alles wat je maakt gezond is! Het liefst bakt hij bananenbroden en crispy haverkoeken.

Eva

Healthy inspirator

Eva is een gezellige sportieveling met een passie voor voeding en een healthy lifestyle. Je kunt haar wakker maken voor de cheesecake van Herbs&Spices. Het samenwerken met haar fijne collega’s geeft haar veel plezier in het verzorgen van cateringen en bezorgen van maaltijdboxen.