Kinderopvang meals
To GoH

erbs&Spices verzorgt maaltijden voor kinderdagverblijven en BSO’s. Inmiddels genieten honderden kinderen in de omgeving van Alphen, Tilburg en Breda dagelijks van onze gezonde, voedzame maaltijden. Van gezonde stamppotjes en verrassende maaltijdsoepen tot vegetarische maaltijden en heerlijke ovenschotels.

Maaltijden voor kinderen

We koken voor kinderen van 0-12 jaar, elke werkdag van de week. De maaltijden zijn afgestemd op het seizoen en op de voedingsbehoefte en smaak van kinderen. Natuurlijk koken we zonder geraffineerde suikers, een overmaat aan zout, onnodige E-nummers en bindmiddelen. Onze producten zijn zoveel mogelijk allergenenvrij en we gebruiken hoofdzakelijk biologische/onbespoten-, lokale- en diervriendelijk geproduceerde producten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wekelijks bedenken we een gezond en lekker 5-daags menu. Donderdags voorafgaand aan de nieuwe week geef je de gewenste aantallen voor jouw kinderdagverblijf of BSO door en of er kindjes aanwezig zullen zijn met een voedselallergie of -intolerantie. De maaltijden leveren we in overleg gekoeld (om op jouw locatie zelf op te warmen in de oven) of warm aan.

Koekjesservice

Naast onze maaltijdservice bieden we ook een koekjesservice aan. Een lekker crunchy en verantwoord koekje voor tussen de middag. Geen suikerbommetjes, maar tussendoortjes die je lichaam voeden en je een energieboost geven.

Diensten voor medewerkers en ouders

Graag laten we ook medewerkers en ouders gezond meegenieten. Dit kan in de vorm van maaltijden voor de medewerkers of catering tijdens vergaderingen of speciale gelegenheden. Ook behoort onze maaltijdbox service voor ouders op locatie tot de mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

In het kort

  • iedere week een verrassend en verantwoord menu voor kinderen van 0-12 jaar
  • afwisseling van verantwoorde vlees-, vis- en vegetarische gerechten
  • ingrediënten en hoeveelheden afgestemd op kinderen en hun smaak
  • naar wens gekoeld of warm aangeleverd op locatie

Meer weten?

Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden voor jouw kinderdagverblijf of BSO met ons te bespreken.